ESPIN ry

Yhdessä olemme voimakkaita

Blogi

Viimeiset 5 julkaisua

  • ESPIN ry 45 vuotta!
  • Tieto on valtaa
  • ESPINin penkkiurheilukiertueen viides etappi 3.–4.9.2022
  • ESPINin retki Nuuksioon lauantaina 3.9.2022
  • ESPINin penkkiurheilukiertueen neljäs etappi 22.8.2022

26.10.2022

ESPIN ry 45 vuotta!

Juhlimme yhdistyksemme 45-vuotista taivalta syksyisenä lauantaina 22.10.2022 Espoon Otaniemessä. Kokoonnuimme teollisuushenkiseen tapahtumakeskukseen, Trap Factoryyn, nauttimaan hyvästä seurasta, ruoasta ja viihdyttävästä ohjelmasta.

Juhlat alkoivat kuohuvalla alkumaljalla ja perinteisillä kakkukahveilla. Kuuntelimme lyhyitä onnittelupuheita ja hyviä puheenvuoroja. Tilaisuuden virallisen osuuden jälkeen pääsimme rentoutumaan ja jatkamaan mielenkiintoisia pöytäkeskusteluja.

Osallistujat saivat valita halutessaan itseään kiinnostavan ohjelmanumeron; pakopelin tai Olarin panimon tuote-esittelyn. Pakopelejä oli tarjolla innokkaille juhlijoille, valittavana oli taikuutta ja murhamysteerejä. Ainakin yksi ryhmä sai murhamysteerin selvitettyä ja pääsi ulos pakohuoneesta. Epäselväksi kuitenkin jäi, oliko murhaaja sittenkään hovimestari. Toisille juhlijoille esiteltiin Olarin panimon toimintaa ja tuotteita. Oluiden maistelu oli ilmeisen maistuva ohjelmanumero, ja moni oli löytänyt oman suosikkinsa juomavalikoimasta.

Juhlien jatkuessa saimme herkutella maukkaalla iltapalalla. Tarjolla oli suolaista piirakkaa, pizzaa, vihersalaattia ja hot dogeja kaikilla mausteilla. Herkuttelun ohessa saimme kuunnella pätevän DJ:n vetävää soittolistaa. Tanssilattialla oli paikoin jopa ruuhkaa, kun ihmiset intoutuivat tanssimaan illan päätteeksi.

Kiitos kaikille juhlien järjestelyissä mukana olleille ja kaikille juhlijoille! Yhdistyksen juhlat olivat ikimuistoiset!

Ohessa muutama kuva juhlistamme. Ensimmäisessa kuvassa on kuohujuomalaseja, kahvikuppi ja kakkupala. Toisessa kuvassa on illan ohjelma. Kolmannessa kuvassa on saamiamme kukkatervehdyksiä rivissä tilan esiintymislavalla. Neljännessä kuvassa on illan tarjoiluja: suolaista piirakkaa, pizzaa ja hot dogeja. Viidennessä kuvassa on yläkulmasta kuvattua juhlaväkeä.

ESPINry_45v_kakkukahvit3.jpgESPINry_45v_ohjelma.jpegESPINry_45v_juhlatervehdyksi.jpegESPINry_45v_juhlatarjoiluja.jpegESPINry_45v_juhlavieraatyl4.jpeg

Tiedotusvastaava - 21:26 | Lisää kommentti